Summa sidvisningar

måndag 12 april 2010

Nu har det gått för långt på denna blogg.. det ska inte vara för person angrepp mm... så jag granskar allt som skriv nu..! kan du stå för det du skriver med ditt namn så läggs det fram... allt annat kastas ...

11 kommentarer:

  1. Det du gjorde var lågt. hade du tänkt stanna och GÅ PÅ LEKTIONERNA, då kunde du ta upp dina "problem" genom elevrådet. Hur var du som elev mot skolan? hur många % gick du på lektionerna? du går och klagar när du inte ens verkar vara intresserad utav att gå på nån lektion. Hur ska du lära dig nåt när du skolkar så jävla mycket!
    JAG SKITER I HUR DU pluggar men du ska fan inte dra till tidningen och böla och låta dem skriva så som det är dem flesta som tycker samma som dig. fan jag är så jävla besviken på dig...
    du fuckar upp skolans rykte, där vi pluggar, tror du det ser bra ut för oss?
    trivs du inte så trivs du inte det är alltid nån som inte trivs. du ska veta att jag trivs och jag är tacksam för att jag fick chansen att studera här på Åland. jag blir så besviken bara att du går och förstör skolans rykte.. du är faktisk en smart kille de tycker jag men varför använder du inte din hjärna för att bli klar med skolan. om du är skoltrött ta ett sabbat år. du behöver inte förstöra för oss alla andra när du inte orkar med.

    Mvh

    Arash

    SvaraRadera
  2. Snälla Arash! Var inte så naiv.... Det har varit problem i 5 år nu..jag drar för jag e så less..

    Ps vi har inte närvaroplikt till 100%..du har gått ut grundskolan nu

    SvaraRadera
  3. ja men om du är less så behöver du inte förstöra för oss andra

    SvaraRadera
  4. Förstöra vad? Om du e nöjd så grattis... va kvar o gör klart de du vill.... Allvarligt..skulle du kunna ta ett styrmans jobb till i sommar? har du så mkt kött på bena?

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Jag kanske inte borde lägga mig i det här, men jag gör det ändå.

    När jag bytte skola från Åland till Kalmar (2008), så var det en mängd olika saker som hände:

    Dels när jag kom till skolan, så var det inte många ämnen jag fick tillgodräkna mig. De enda ämnen jag fick tillgodoräkna mig var Basic Safety kurserna, resten fick jag läsa om och tenta om. Jag tyckte detta lät och verkade ganska omständigt och jobbigt, men när jag väl gjorde det så märkte jag hur mycket vi hade missat där uppe, i de ämnena vi då hade. Tack vare högskolan i Kalmar, så har jag fått mer kunskap i dessa ämnen.

    Ta ämnet maskinlära som ett mycket bra exempel. Visst det låter gammalt och långsint, men det är det bästa exemplet JAG har att komma med. Vi hade totalt 3 dagar på oss. 2 dagar lektion och därefter provet. En bok på över 400 sidor som är pedagogisk, men att sitta och läsa den mellan kl 17.00 till sent på natten efter obligatoriska lektioner, kan bli ganska tufft eller svårt, såvidare inte man är mycket insatt i motorer och maskiner. Bara den kursen är ger vissa hintar till varför artikeln till sist kom ut. Visst var det tråkigt, överdrivet, onödigt, dumt och kanske naivt i att gå ut i tidningen, men redan då klagade vi inte för rektorn och övrig personal, men ingenting gjordes åt saken, eftersom fler elever som blev antagna hösten 2008 berättade exakt samma sak när de kom till Kalmar.

    Jag TROR att även om Antti inte hade gått ut i tidningen, så hade det nog ändå blivit en intervju eller skvaller från någon annan elev vid ett annat tillfälle om exakt samma saker och klagomål.

    Nu vet inte jag hur kurserna såg ut i 2:an eller 3:an, men jag har ju inte hört bra eller roliga historier från de som har berättat. OBS att jag sa DE, så det är inte bara från en persons aspekter och åsikter.

    SvaraRadera
  6. Och ytterliggare en sak:

    Vissa lärare (2-3 st) uttalde sig ungefär så vi ett par kursstarter av ämnen:

    "Jaha, vi har ju inte så mycket tid på oss", "jag vet inte varför vi ska läsa så här, men ok vi gör väl vårt bästa", "och som vanligt har vi inte mycket tid på oss" och "jag vet inte hur dom har tänkt här med planering".....

    Ni får ursäkta om jag lägger mig i

    SvaraRadera
  7. Vilket klotterplank det har blivit.. Ganska så bra att det blir en debatt.. men till en viss nivå..om folk kan hålla sig till sak frågan o diskutera det som är den röda tråden i det hela.. istället för att ge sig på mig som person. Jag harinte gått ut med o hoppa på enskilda personer med mina tycken. Det är skolan i allmänhet. Nu vet jag när jag kommer till Kalmar så kan jag glömma att jag får ngt tillgodo.. Så enkelt är det bara... Så e det så att ni små aktiga parasiter som klagar kke inte har all bakgrunds fakta jag har..men det kommer till er snart ska ni se som en kall dusch..

    Men jag önskar er all lycka i skolan på Åland..inget emot att ni stannar kvar o kör era race..jag ska köra mitt race på ett annat ställe..

    SvaraRadera
  8. Förstöra vad? att du förstör skolans rykte och låter det låta som det är HELA skolan som tycker som dig. tror du inte det kan påverka oss när vi söker jobb?
    alltså jag har inget emot dig om du tror det men du borde ha lite förstånd att man gör bara inte så. Sant att man har rätt att yttra sig men då om du GÅR i skolan, vad ska du klaga om när du ej är där? och sen JA när jag är klar med min sjötid så JA med stora bokstäver jag kan ta ett styrmansjobb utan tvekan!

    SvaraRadera
  9. Arash..! Skolans rykte är redan förstört sedan länge ska du veta....Vart i min text låter det som att det är HELA skolan som tycker som jag? Ta fram den biten tack........! Redarna på Åland har dömt ut skolan redan o säger att den inte håller måttet...! I min mening Arash så har inte du så mkt vana från andra skolor o har ngt att jämföra med...

    SvaraRadera
  10. ne jag har ej vanor från andra skolor och sen om redarna dömer ut skolan, vilka? vem säger det? deras VD? när var detta och i vilken tidning? men fortfarande så gör man inte som du gjorde.

    SvaraRadera
  11. Bra o läsa igenom...


    http://www.landgangen.se/forumsmf10/index.php?topic=15875.msg112747#msg112747

    SvaraRadera