Summa sidvisningar

tisdag 9 september 2008

HkaksO


Hej Hallo.. *S*
Japp en till avskrivelse från slemkontoret ovanför axlarna igen. Finns det någon som kan ta o surra med killen som ska bo ”där uppe” att han slutar o knapra i sig vätskedrivande piller, är ju så less på detta regnade. Men azzå bor han där upp så spelar det ingen roll vad han tar eller hur? Man kke inte kan sälja LSD till han som motivation till at få en tripp till himlen precis. En redig dos med Viagra kan vara ngt tror jag, för det finns inte en kille som kan pissa med ribba o det lär inte Gud heller göra tror jag.

Snart är det dags för att åka till ”lökstan” igen o hejja på min soulie ( löve ya) och sedan är det dags för en 30 års skiva i Västerås ( även kallad Gurkstan) ska kolla på killans toa ifall det stämmer. Annars så kke alla brudar i Sverige hade bott där..Måste fråga Anna om det.

Dagarna här har bara flytigt på ( tack vare regnandet) snart är en vecka borta igen och ett närmare steg mot nästa praktik. Jag har varit ute och promenerat varje morgon i en timma innan frullen för att bränna bort Malte från min kropp eller är det alla luncher man har käkat ute, när man jobbade i somras. Jag minns inte Malte så det måste vara luncherna då. Mkt enkelt… Hångla upp Malte o ge fan i lunchen.

Jag fick ett ryck idag o slog på mig mina inlines o drog ut för att åka en sväng, jag trodde fan att mina plomber skulle hoppa ur kariesgrottan, shit vad det skakade. Jag trodde Södertälje hade dålig asfalt med detta tog nog priset. Bara o hoppa upp på gångbanorna o glida runt så blev det mkt bättre. Kommer väl ha Gardells syndrom imorgon med träningsvärk i skinkorna efter den rundan.
Nu e det dags o lägga sig på skjutbanan o dra igen jacken för denna dag.
Ps Newton Uppfann Ett ton…..

2 kommentarer:

  1. Hahaha, du e sååå knäpp! ;-)
    See ya soon! =)

    SvaraRadera
  2. Japp!! LIKA Stööörd fortfarande!! Men rolig!!!!!! 'asg'

    SvaraRadera