Summa sidvisningar

måndag 2 februari 2009

Dagarna rinner iväg


Så var det time igen o slänga in en rapport från Iq holken i Mariehamn. Ja vad fan har hänt? Ska man börja föra dagbok eller är det därför man skriver blogg nu för tiden? Äh shit svammel svammel.


Jag har spenerat ett par dagar ute på sjön igen. Jobbat på käre Amorella igen, måste säga att jag fortfarande trivs ombord. Tiden går så fort framåt på ngt sätt. Denna gång så gick jag vakt på bryggan samt brandrundor. Satt en timma på bryggan o sedan var det vaktbyte o jag tog en brand runda ombord. Räkna ut att jag gick ca 1.2 km varje gång upp och ner för trapporna. Så det blev nästan en mil varje dag av träning. Bra det nu n'är det e sådant jävla liv om dunkuddar, kke dax o bli av med sin kudde nu. Man kan säga att det gås en hel del om man vill bli av med kudden.


Igår när jag lämnade Stockholm så glömde virrpannan finsky sin mobil laddare på hotel Skarabacken, samt mp3 lurarna. är man inte lite autistisk ifall man inte kan dra till gymmet utan att ha Armin Van Buuren i luren ;=) Det går fan itne och träna utan azzå. Shit jag fick panik här.

Mobil problemet löste jag igenom o köpa en ny telefon. Finns fan inga laddare på holmen till min Samsung, så tänkte jag..jag tar o köper en ny nokia o ser till o få med en bil laddare. sagt o gjort så var mobilen i mina händer. Men jag ids inte o köpa ett par nya hörlurar för 800kr nope där går min gräns. Så jag löser tränade med lite grupp träning. Ja lite boxer size mm. Måste bara ringa ner o fråga vilken färg o stirlek jag skall ha på mina boxer kallingar. Men fan äger ju inga boxer kallingar kom jag på, det går fan inte å gå runt i sånna. Med alla ära att jag bor brevid en kyrka men fan skall mitt Klocken speil inte ringa hela dagarna. Det skall vara kallingar som sitter åt runt påsen där dom små vita svanarna bor.


Over and out o pling plong skaka inte min fjong




1 kommentar: