Summa sidvisningar

måndag 22 december 2008

Fantastiskt


Helgen har knatat förbi. Lämnat fantastiska minnen. En dag närmare julafton. Men vart fan är jul kännslan då? Finns ingen, bara borta. Kan det bero på att det inte finns någon snö på backen eller är det bara så? Nog om det tjaffset, det kommer en till nästa år.


Helgens bravader började redan i fredags när en polare kom över från The Lök City. Värmde upp bastun i källaren o köpte finn korv som jag lade på agget, tillbehör är öl samt finsk stark senap. Det var mkt nice o basta lite. Det sker minst en gång i veckan nu. Ta en löprunda o sedan hoppa in i bastun och jäsa lite.


Fredagen slutade väldigt sent eller tidigt om man skall säga så, fasnade framför datan och youtube. Kollade på spelningar av Armin Van Buuren o vipps så var klockan 8 på lördag morronen. dagen rullade på i alla fall och det blev kväller o vi styrde våra dansmackor mot Arkipelag. Fullt skepp som vanligt på arken o halva klassen var där. Träffade bulten o Lövet så var efterfesten spikad o klockan vart 8 på söndags morronen.


Nu sitter man här och försöker o vända tbx på dygnen. Inte så lätt när man e så trött så till och med Jhon Bund e porrig nu. Inte för att det är Lennart Svan som kör John Blund men i alla fall. Ett tipps...! Sommnar man som en jude vid en gasspis o vaknar upp att det kliar i arslet så kan det vara klipulever från Jhon Blund.


Imorron bär det av mot Irak slussen en sväng o träffa på lite nära och kära. Sa stanna kvar till den 28 och sedan är det dax och åka till baka till ön en snabbis, Hoppas det kommer lite snö i alla fall till alla som har julstämmning i kroppen.


stressa inte ihjäl er nu o passa på o vila upp lite inför nästa år..

2 kommentarer:

  1. Men baby ska du HIT?? :o) Goooo juuul!! Ses vi på Berget??? kramar på dig!!!

    SvaraRadera
  2. Hhehe ... du e så nice =)
    Ha en trevlig fortsättning!

    SvaraRadera